Tarieven

TARIEVEN ADMINISTRATIEKANTOOR  MW Voor mijn diensten zijn voor het jaar 2016 de volgende tarieven van toepassing. Bij afname van meer diensten kunt u een offerte aanvragen van de kosten op jaarbasis. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan, u kunt vertrouwen op mijn lage tarief. De vermelde prijzen zijn exclusief 21% omzetbelasting.

TARIEVEN AANGIFTE INKOMSTENBELASTING

Particulieren aangifte inkomstenbelasting € 50,-(alleenstaanden).

Particulieren aangifte inkomstenbelasting € 60,- (fiscaal partnerschap)

Ondernemers aangifte inkomstenbelasting € 150,-

TARIEVEN AANGIFTE VENNOOTSCHAPSBELASTING

Aangifte vennootschapsbelasting € 150,- per B.V.

Na het doen van de aangiften omzetbelasting en inkomstenbelasting zal de belastingdienst aanslagen voor genoemde belastingen aan u opleggen. Natuurlijk is het controleren van deze aanslagen in de bovengenoemde prijs inbegrepen. Zo hou ik de vinger aan de pols van uw administratie, een wel zo’n comfortabel gevoel.

TARIEVEN AANGIFTE OMZETBELASTING

Aangifte omzetbelasting € 50,- per 
aangiftetijdvak.

Indienen suppletie aangifte (incidenteel) omzetbelasting € 50,- per jaar

TARIEVEN VOEREN ADMINISTRATIE

Boekhouding met een omzet tot € 25.000 kost circa € 750,- per jaar

Boekhouding met een omzet tot € 50.000 kost circa € 1.000,- per jaar

Boekhouding met een omzet tot € 100.000 kost circa € 1.850,- per jaar

Boekhouding met een omzet tot € 200.000 kost circa € 3.000,- per jaar

Bovenstaande prijzen voor het voeren van administraties zijn een indicatie van de gemiddelde prijs. Wilt u veel tijd steken in het geheel geordend en gesorteerd opleveren van uw administratie dan bespaart u op de kosten. Natuurlijk kunt u ook uw schoenendoos met bonnen achterlaten en verder geen omkijken willen hebben naar uw administratie, de prijs zal dan boven de gemiddelde prijs liggen. Eén ding weet u wel zeker: u weet vooraf wat het gaat kosten, want ik geef u voordat ik de werkzaamheden aanvang zekerheid over de prijs(en bevestigen dat middels een schriftelijke prijsafspraak).
TARIEVEN OPSTELLEN JAARREKENING

Jaarrekening met balans, winst en verlies en toelichting op beiden in overzichtelijk begrijpelijk opgesteld rapport: € 450,-

Ook kan ik voorzien in tussentijdse cijfers indien u of uw bankinstelling daaraan behoefte heeft, neem contact met mij op over uw wensen en ik zal tegen schappelijke prijzen professionele tussentijdse cijfers rapporteren.

Lage tarieven voor administratieve diensten en belastingaangiften
Zoals u ziet heb ik een breed scala aan diensten paraat om u als ondernemer met raad en daad bij te staan. Dat u daarvoor ook nog eens een laag tarief voor uw administratie, belastingaangifte of jaarrekening betaalt is alleen maar mooi meegenomen. Ik hou ook van duidelijke afspraken. U spreekt met mij een prijs af voor de werkzaamheden en de follow up is in veel gevallen service van de zaak. Dus niet nog een nota van 4 uurtjes voor een bespreking, waar uzelf ook bij bent. Helaas is dit in veel praktijkgevallen wel anders.
Neem vandaag nog contact met mij op of mail voor een vrijblijvende prijsopgave.